Sibelius-opisto hakee showjazz ja street -opettajaa syyslukukaudeksi 2023

✨Hämeenlinnan Sibelius-opisto hakee
SHOWJAZZ ja STREET -opettajaa syyslukukaudeksi 2023.✨
⭐Kyseessä on vanhempainvapaasijaisuus, jonka mahdollinen jatko kevätkaudelle 2024 selviää myöhemmin. Opetuspäivä on lauantai, ryhmiä on neljä ja viikkotunteja 5,67. Opettaja voi pitää vahvuuksiensa mukaan street-tunnin myös vogue, wacking tai commercial sisältöisenä. Tanssisali Verkatehtaalla sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella ja 500m kävelymatkan päässä Hämeenlinnan rautatieasemalta.
⭐Sibelius-opisto on Hämeenlinnassa laajan oppimäärän mukaista taiteen perusopetusta lapsille ja nuorille antava opisto. Hakijan aiempi nuorten kanssa työskentely katsotaan eduksi. Mikäli haluat opettaa innostavassa ja kannustavassa työyhteisössä ja motivoituneiden oppilaiden kanssa, niin tehtävä on juuri sinulle tarkoitettu.
⭐Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät Yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaisesti. Tehtävässä noudatetaan 2 kuukauden koeaikaa. Valitun henkilön tulee ennen työsopimuksen allekirjoittamista esittää lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lain 504/2002 (laki lasten kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämisestä) mukainen rekisteriote.
⭐Tutustu opistoomme www.sibeliusopisto.fi
Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV osoitteella:
rekry@sibeliusopisto.fi
⭐Lisätietoja antavat rehtori Mika Hakala (050 5440518, mika.hakala@sibeliusopisto.fi) tai tanssin lehtori Heidi Wasko, heidi.wasko@sibeliusopisto.fi