SIBELIUS-OPISTON OPPILASVALINNAT!

 Kategoria Tiedotteet, Yleinen

Oppilaaksi hyväksytyille/ soveltuvuusarviointiin osallistuneille on ilmoitettu oppilasvalinnoista ma 10.6. sähköpostitse (lähettäjänä no-reply@eepos.fi tai toimisto@sibeliusopisto.fi, tarkista myös roskapostikansio).

Kesän ja koko ensi lukuvuoden aikana opintonsa lopettaneiden tilalle otetaan uudet oppilaat tämän kevään soveltuvuusarviointien perusteella. Kesän aikana vapautuu yleensä useita oppilaspaikkoja eri instrumentteihin, nämä paikat täytetään heti elokuun alussa ja oppilaille/ huoltajille ilmoitetaan asiasta henkilökohtaisesti.

Soveltuvuusarviointeja koskevia asioita voi tiedustella sähköpostitse kimmo.tapanainen@sibeliusopisto.fi syyslukukauden alkaessa.

Huom! Paras apu soittimen hankinnassa lukuvuoden alkaessa on oma soitonopettaja.