LUKUVUODEN 2022-2023 ALOITUS

 Kategoria Tiedotteet, Yleinen

Sibelius-opiston lukuvuosi 2022–2023 käynnistyy oheisen aikataulun ja ohjeistuksen mukaisesti.

 

Soittotunneista sopiminen

Soittotuntiajat sovitaan puhelimitse to 11.8.2022 klo 17–18 välisenä aikana, ellei opettaja itse muuta ilmoita. Opettajat ottavat yhteyttä koteihin viimeistään kyseisenä ajankohtana. Muistathan tarkistaa ryhmätuntiajankohdat ennen soittotunnin sopimista.

 

Ryhmätuntiaikojen tarkistaminen

Vahvistetut ryhmä- ja yksilöopinnot näkyvät Eepos-oppilasportaalista (käyttäjätunnus ja salasana). Mikäli tunnuksesi on hukassa, ota oppilaan nimellä yhteyttä osoitteeseen toimisto@sibeliusopisto.fi. Ryhmäopetuksen lukujärjestykset löytyvät osoitteesta https://sibeliusopisto.fi/oppilaalle/ Vinkki: Kuoroihin ovat samalla lukukausimaksulla tervetulleita kaikki soitto-oppilaamme (sähköinen ilmoittautuminen kuoroon sibop.eepos.fi (kohdasta lomakkeet) on avoinna 7.8.2022 asti).

 

Musiikin perusteet

  • Jos muperyhmä on tiedossa kevään jatkoilmoittautumisen perusteella (=näet Eepos-portaalista), ei erikseen tarvitse ilmoittautua.
  • Jos oppilas ei ole keväällä ilmoittautunut mupeen tai jonottaa muperyhmän vaihtoa, ota yhteyttä mupe@sibeliusopisto.fi Tiedusteluihin vastaillaan to 11.8. klo 16 alkaen.
  • Musiikin perusteet aloitetaan pääsääntöisesti sinä lukuvuonna, kun oppilas täyttää 10 vuotta. Vuonna 2013 ja sen jälkeen syntyneet voivat halutessaan aloittaa mupeopinnot, mikäli ryhmissä on tilaa.

 

Sibelius-opiston opetukset alkavat lukujärjestyksen mukaisesti

  • Soitto/ laulu/ kuoro/ muskari/ kiitorata/ tanssi pe 12.8.2022 alkaen.
  • Musiikin perusteiden ryhmät ma 15.8.2022 alkaen.
  • Orkesterit tiedottavat aloituspäivämääränsä erikseen.

 

Sibelius-opiston toimisto on suljettuna 22.6. – 1.8.2022 välisen ajan.

Rentouttavaa kesää koko Sibelius-opiston puolesta toivottelee rehtori Mika Hakala!